Zwem ABC

De Haamen verzorgt A-, B- en C-zwemlessen met gediplomeerde zwemonderwijzers. We werken volgens een vaste lesmethode en zo veel mogelijk met vaste lesgevers, lesdagen en lesgroepen. We maken gebruik van een digitaal leerlingvolgsysteem én een uniek zwemlesconcept ‘Sibbe en Liefke en het verzonken eiland Bosch’. Meer informatie over het zwem-ABC bij De Haamen vindt u hier.

Speciaal voor kinderen die extra aandacht nodig hebben (bijv. bij gehoorproblemen, motorische problemen, concentratie problemen, autisme, ADHD, etc.) bieden wij het aandachtszwemmen aan. Bent u op zoek naar informatie voor het aandachtszwemmen klik dan hier.

Inschrijving zwemlessen|
In de 'MIJN-omgeving' onderscheiden we de ouder/verzorger (klant) van de leerling (cursist). Indien je nog geen account hebt, meldt je dan eerst aan. Meldt daarna je zoon of dochter aan voor het zwemABC bij De Haamen door op 'cursist/leerling aanmelden' te klikken. 

Er kan een wachttijd zijn, afhankelijk van je voorkeursdagen. Je ontvangt een e-mail met aanvullende informatie wanneer er gestart kan worden met de zwemlessen. 

Tegoeden opwaarderen
Hieronder vind je alle leskaarten voor het ABC zwemmen en aandachtszwemmen. Makkelijk snel kun je naar eigen wens de klantenkaart opwaarderen.

ABC zwemmen klein.png
Zwemles 8 lessenkaart ABC
€ 88,00

Bestel nu Zwemles 8 lessenkaart ABC
Aandachtszwemmen klein.png
Zwemles 4 lessenkaart Aandachtszwemmen
€ 88,00

Bestel nu Zwemles 4 lessenkaart Aandachtszwemmen
Volwassen zwemles 2.png
Zwemles 4 lessenkaart Volwassen zwemmen
€ 44,00

Bestel nu Zwemles 4 lessenkaart Volwassen zwemmen